Het IT-mannetje

Het onderwerp digitalisering staat hoog op de agenda in de Nederlandse bestuurskamer. En daar blijft het vaak ook. Op de werkvloer vindt een digitale revolutie plaats, maar in de top blijft het angstvallig stil. In deze editie van LeadershipNL o.a. interviews, best practices en tips & tricks van business leaders uit de digitale industrie.

Wegwijzer

Ervaren commissaris Annet Aris (Rabobank, ASML en Randstad) wil laten zien dat digitalisering niet (langer) het speeltje van de IT-nerd is. Topdown, bottom-up, iedereen moet met het fenomeen dealen. Digitalisering is tot in de haarvaten van onze maatschappij is doorgedrongen en heeft grote economische impact. In deze editie van LeadershipNL geeft zij handvatten voor de digitale wereld. Een lesje voor de boardroom.

Niet alleen de IT-afdeling is verantwoordelijk

Bart de Ruijter, directeur van IT-consultant METRI Group, sluit zich aan bij de woorden van Aris. Vaak wordt het 'IT-mannetje' naar voren geschoven. Diegene is vervolgens verantwoordelijk voor alle digi-debacles. Niet de juiste manier, volgens De Ruijter.


NCD - Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren wil met deze editie van LeadershipNL de top van het Nederlandse bedrijfsleven wegwijzer maken in digitale doolhof.


Veel leesplezier!